Sponsor worden

Voor de restauratie van het treinstel zijn veel spullen nodig en dat is niet alleen maar geld.
Voor de restauratie is veel verf nodig maar ook veel andere dingen zoals gereedschappen.
Om het rijdend te houden is veel geld nodig. De kosten van diesel is er en ook het onderhoud en toelating van het materieel kost veel geld.

U kunt een e-mail sturen aan info AT stichtingde3 DOT nl (AT = @ en DOT = . (punt) ) om het formulier te ontvangen, geef daarin ook aan van welk bedrijf U bent en waar u mee wilt sponsoren. U krijgt standaard de nieuwsbrief van de stichting 4x per jaar opgestuurd zodat U op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Uw bedrijfslogo komt op iedere nieuwsbrief te staan met Uw toestemming en in de trein komt een bord te hangen met een Uw logo. De grootte van het logo hangt af van de hoogte van Uw sponsoring. Maar alles is welkom!

Joost van Wely de veiligheidshesjes aan Marina Wouters, secretaris van stichting DE-III.

Profi-Step heeft veiligheidsvesten met onze logo gesponsord.